Du er landet på Mælkekande.dk, det helt rigtige sted at finde mælkebeholder. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle mælkebeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Siemens TZ80009N Isoleret mælkebeholder

Første anbefaling på listen er fra mærket Siemens.

Det bedste tilbud på “Siemens TZ80009N Isoleret mælkebeholder” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 385,-

Forhandlerens beskrivelse:
Isoleret mælkebeholder til Siemens Espressomaskine 0,5LHolder mælken kold i flere timer uden at kvaliteren forringes og med Fresh-Lock dækslet bevares mælkens smag ved at holde uønsket smag fra køleskabet borte….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bosch TCZ8009N Isoleret mælkebeholder

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bosch TCZ8009N Isoleret mælkebeholder til kun 620,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Isoleret mælkebeholder til Bosch espressomaskinerne.
Har en kapacitet på 0,5 liter….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Mælkebeholder passer til Original

Næste anbefaling er “Mælkebeholder passer til Original”.

Dagens bedste tilbud på “Mælkebeholder passer til Original” har vi fundet hos Quickparts.dk hvor prisen lige nu er 377,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Isoleret mælkebeholder på 0,5 liter.
Mælkebeholderen er med Siemens "Fresh lock" låg, der sørger for at holde mælken frisk i længere tid.Passer til alle Siemens kaffemaskiner med automatisk mælkeskummer….

Se hos Quickparts.dk ❯❯

4: Mælkebeholder til kaffemaskine passer til Bosch

Produkt nummer 4 på vores “mælkebeholder-liste” er Mælkebeholder til kaffemaskine passer til Bosch som du lige nu kan købe for 270,- hos Quickparts.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Bosch, Neff, Siemens, Thermador Original Designation:11005967…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

6: Mælkebeholder EQ9 passer til Siemens

Sidste produkt på vores liste er Mælkebeholder EQ9 passer til Siemens som vi har fundet til 362,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mælkebeholder til kaffemaskine Alternative Brands:Siemens Original Designation:11011374, 17000036, TZ90009…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste mælkebeholder i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse mælkebeholder:

Dyreste Mælkebeholder på listen er Nivona mælkebeholder NIMC1000 fra Elgiganten med en pris på 1699.00. Billigste udvalgte Mælkebeholder er Mælkebeholder med Schlauch SIEMENS 00648054 til Ka passer til Bosch som du kan købe for 153.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 1546 kr.
Ovenstående Mælkebeholder data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Quickparts.dk, Elgiganten). Alle Mælkebeholder tilbud er opdateret i dag 01-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mælkebeholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Mælkebeholder blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mælkebeholder: