Bedste Bosch Mælkebeholder: Se top 4 (opdateret maj 2022)

Mælkekande.dk » Alle guides » Mælkebeholder » Bosch Mælkebeholder

Du er landet på Mælkekande.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch mælkebeholder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch mælkebeholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Bosch TCZ8009N Isoleret mælkebeholder

2: Bosch TCZ8009N Isoleret mælkebeholder

Bedste pris: 392.00 hos KitchenOne.dk

Isoleret mælkebeholder til Bosch espressomaskinerne. Har en kapacitet på 0,5 liter…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Bosch Mælkebeholder på listen er Bosch TCZ8009N Isoleret mælkebeholder fra KitchenOne.dk med en pris på 392.00. Billigste udvalgte Mælkebeholder er Mælkebeholder med Schlauch SIEMENS 00648054 til Ka passer til Bosch som du kan købe for 153.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 239 kr. – de 4 Bosch Mælkebeholder vi har fundet koster i gennemsnit 286.25 kr.
Ovenstående Bosch Mælkebeholder data og priser er hentet fra 2 butikker (Quickparts.dk, KitchenOne.dk). Alle Bosch Mælkebeholder tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mælkebeholder guides:

Fandt du ikke det rigtige Mælkebeholder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mælkebeholder:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Mælkekande.dk

Mere med Bosch:

Er du vild med Bosch, men Mælkebeholder var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Bosch: