Du er landet på Mælkekande.dk, det helt rigtige sted at finde Bodum mælkeskummer. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bodum mælkeskummer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodum Chambord mælkeskummer 80 ml.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bodum Chambord mælkeskummer 80 ml.” fås til 283,19 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvadenten du mest er til chai latte, cappuccino eller macchiato, så er denne manuelle mælkeskummer fra Bodum lige sagen.
Mælkeskummeren er en del af den populære Chambord-serie, som med sit klassiske udtryk er at finde i mange danske hjem. Hvis du foretræ…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bodum Latteo mælkeskummer m/glashåndtag, sort

  • Dagens pris: 172,35 kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Bodum
  • Farve: Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bodum Latteo mælkeskummer m/glashåndtag, sort til kun 172,35 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Latteo mælkeskummeren fra Bodum, får i løbet af kun 30 sekunder, mælken forvandlet til en let og luftig skum. Med sit flotte og stilrene design, gør den det til en leg at få lækker skum til kaffen.
Hvis skummen foretrækkes lun, kan den puttes i mikroovnen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Bodum Chambord mælkeskummer, 250 ml.

Næste anbefaling er “Bodum Chambord mælkeskummer, 250 ml.”.

Dagens bedste tilbud på “Bodum Chambord mælkeskummer, 250 ml.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 355,98 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bodums elegante Chambord-kollektion har med sit letgenkendelige design vundet sig ind i mange hjerter.
Kollektionen har nu også en moderne mælkeskummer med hank, som på ingen tid leverer let og luftigt mælkeskum. Træk op i stemplet et par gange, og så er…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Bodum Schiuma batteridreven mælkeskummer, krom

Produkt nummer 4 på vores “Bodum mælkeskummer-liste” er Bodum Schiuma batteridreven mælkeskummer, krom som du lige nu kan købe for 191,38 hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Mælkeskummeren fra Schiuma serien, gør det nemmere end nogensinde, at få lækkert og luftigt skum til kaffen eller kakaoen.
Placer blot mælkeskummeren i den varme eller kolde mælk, tryk på knappen og lad piskeren piske mælken til en cremet skum.  Mælkesk…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Bodum Chambord mælkeskummer 150 ml.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne elegante mælkeskummer fra Bodum er en del af den tidsløse Chambord-kollektion, som er en populær klassiker i mange hjem. Det er let at lave let og blød mælkeskum med den fine mælkeskummer: hæld op til 150 ml. kold mælk i skummeren og træk stemplet o…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Bodum Elektrisk Mælkeskummer

Sidste produkt på vores liste er Bodum Elektrisk Mælkeskummer som vi har fundet til 669,- hos Nemmegaver.dk.

Se hos Nemmegaver.dk ❯❯

Dyreste Bodum Mælkeskummer på listen er Bodum Elektrisk Mælkeskummer fra Nemmegaver.dk med en pris på 669.00. Billigste udvalgte Mælkeskummer er Bodum Latteo mælkeskummer m/glashåndtag, sort som du kan købe for 172.35 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 496.65 kr.
Ovenstående Bodum Mælkeskummer data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Nemmegaver.dk). Alle Bodum Mælkeskummer tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mælkeskummer guides:

Fandt du ikke det rigtige Mælkeskummer blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mælkeskummer: