Du er landet på Mælkekande.dk, det helt rigtige sted at finde mælkekande. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle mælkekande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande stor

 • Dagens pris: 128,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 260.00, nu kun 128,-.
  Du sparer 132 kr. / 50 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Broste Copenhagen

Vores første anbefaling er “Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande stor” fra mærket Broste Copenhagen.

Produktet er lige nu på tilbud hos Bydahlliving.dk hvor prisen er sat ned fra 260.00 til 128,- – en besparelse på 132 kr. / 50 %

Forhandlerens beskrivelse:
Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande.Mål: Ø9XW17XH16CMIndeholder: 100 CLBroste Copenhagen har skabt en skøn serie: “Nordic Vanilla”.
En serie i keramik med en elegant vanilje farvet glasur med små sorte nister, som giver et smukt og roligt udseende…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

2: Broste Copenhagen Nordic Coal Mælkekande 100 cl

 • Dagens pris: 159,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.00, nu kun 159,-.
  Du sparer 90 kr. / 36 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Broste Copenhagen

Anden anbefaling har vi fundet hos Bydahlliving.dk, hvor du kan købe Broste Copenhagen Nordic Coal Mælkekande 100 cl til kun 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Broste Copenhagen Nordic Coal Mælkekande 100 cl. Flot kande i sort glasur. Mælkekanden er håndlavet keramik.
Derfor er den mørke glasur på hver enkel del helt unik.
Kanden har mange anvendelses muligheder. Mål: Ø 9 x H 16 cmEr du vild med Broste Copenhage…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

3: Broste Copenhagen Nordic Sand Stor Mælkekande

 • Dagens pris: 159,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.00, nu kun 159,-.
  Du sparer 90 kr. / 36 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Broste Copenhagen

Næste anbefaling er “Broste Copenhagen Nordic Sand Stor Mælkekande”.

Dagens bedste tilbud på “Broste Copenhagen Nordic Sand Stor Mælkekande” har vi fundet hos Bydahlliving.dk hvor prisen lige nu er 159,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Broste Copenhagen Nordic Sand Stor MælkekandeBrug kanden til læskedrik på varme dage eller koldskål på terrassen. Kanden vil også stå rigtig flot med en buket blomster i.Den lyse glasur er inspireret af nordens blæsende havkyster.
Alle delene er håndlavet…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

4: Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande

 • Dagens pris: 87,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 120.00, nu kun 87,-.
  Du sparer 33 kr. / 27 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Broste Copenhagen

Produkt nummer 4 på vores “mælkekande-liste” er Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande som du lige nu kan købe for 87,- hos Bydahlliving.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Broste Copenhagen Nordic Vanilla mælkekande.Mål: Ø12X8.5XH9CMIndeholder 30CLBroste Copenhagen har skabt en skøn serie: “Nordic Vanilla”.
En serie i keramik med en elegant vanilje farvet glasur med små sorte nister, som giver et smukt og roligt udseende på…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

5: Broste Copenhagen Nordic Sea mælkekande 100 cl

 • Dagens pris: 198,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249.00, nu kun 198,-.
  Du sparer 51 kr. / 20 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Broste Copenhagen

Forhandlerens beskrivelse:
Broste Copenhagen Nordic Sea Mælke kande.Den flotte mælke kande passer perfekt til både vand, saft eller mælk.
Den har en fin størrelse, og er rigtig smuk på din borddækning.Stellet Nordic Sea er inspireret af Nordsøens rå og rustikke vand.
Stellet er hån…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

6: Broste Copenhagen Nordic Coal Mælkekande 30 cl

 • Dagens pris: 87,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 109.00, nu kun 87,-.
  Du sparer 22 kr. / 20 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Broste Copenhagen

Forhandlerens beskrivelse:
Broste Copenhagen Nordic Coal.Denne lille mælkekande fra Nordic Coal er fra samme serie som, Nordic Sea og Sand. Serien er håndlavet keramik og derfor kan der forekomme farveforskel. Kanden måler Ø 12 x 8,5  H 9 cm og kan indeholde 30 cl væske. Er du vild…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

7: Blomus Pilar Mælkekande Ø 7,5 cm 280 ml Agave Green

 • Dagens pris: 85,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99.00, nu kun 85,-.
  Du sparer 14 kr. / 14 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Blomus

Sidste produkt på vores liste er Blomus Pilar Mælkekande Ø 7,5 cm 280 ml Agave Green som vi har fundet til 85,- hos Bydahlliving.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Blomus Pilar Mælkekande i farven Agave Green.
Måler: H 9,5 cm, Ø 7,5 cm, Indeholder: 0,28 LPilar er produceret i Keramik / Stentøj.
Alle produkter er unikke da både farve, skygger og struktur afhænger af den præcise varme og tid, brændingen har taget.
Ste…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste mælkekande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse mælkekande:

Dyreste Mælkekande på listen er Danish Summer Mælkekande 35 Cl | Dark Purple Fra Kodanska fra Stokværk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Mælkekande er Joe Frex Mælkekande 90ml som du kan købe for 57.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 492 kr. – de 7 Mælkekande vi har fundet koster i gennemsnit 2753.95 kr.
Ovenstående Mælkekande data og priser er hentet fra 21 butikker (Bydahlliving.dk, ES Furniture, KitchenOne.dk, Packhouse.dk, Barlife.dk, Coop.dk, Superlove, WiStore, Stokværk, Kun Det Bedste, Proshop.dk, Elgiganten, Egesgaves Brugskunst, Likehome.dk, Gucca.dk, Quickparts.dk, Coolshop.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler, Mostersskur.dk, Manillo.dk). Alle Mælkekande tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mælkekande guides:

Fandt du ikke det rigtige Mælkekande blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mælkekande:

Derfor bliver du og dine gæster glade for en mælkekande ved bordet – 2 gode grunde og 3 ting du skal overveje før køb

Hvis du er typen, der også elsker at have hyggelige ting i dit hjem, så er du havnet på den helt rette artikel. Der er så mange nuttede ting, som man ikke længere bruger. I denne artikel skal det handle om mælkekander, og hvorfor du bliver glad for at eje en. Læs med!

 

Fortidens hygge!

Det går så hurtigt med forandring. I dag er der sikkert mange børn, der slet ikke ved, at mælk engang var et produkt, der blev leveret til døren i glaskander. Det er ikke engang sikkert, at det er noget, du ved. Der var noget charmerende over de små kander med mælk, men det er svært at kunne sige det samme om mælkekartonen. En mælkekande kan derimod sætte en helt anden stemning på bordet. Her bliver man taget lidt tilbage i tiden og mindet om fortidens hygge.

 

Bordet er flottere

Det kan godt være, at smagssansen er den vigtigste sans, når man sætter sig til bords. Men der er altså også noget med, hvordan man indbyder til indtagelsen af mad. Man kan godt have få en større appetit, hvis det der bliver serveret på bordet, bliver serveret på en lækker måde. Det er også derfor, at man går op i at købe pænt service. Der er ikke mange, der bruger mælkekander nu om dage, men det er virkelig noget, der kan pynte på morgenbordet.

Det er også det perfekte supplement, hvis man f.eks. har inviteret sine veninder over på brunch en dag. Så kan det også se pænt ud, hvis man nu skal lægge et billede op på de sociale medier.

 

Overvej hvor du gerne vil købe mælkekanden

Der er nogle ting, som det er fornuftigt at overveje, inden du køber din nye mælkekande. Hvis du tænker dig godt om, så betyder der nemlig, at der er større chance for, at du træffer det rigtige valg. Noget af det første, du kan begynde at overveje, er, hvor du gerne vil købe din mælkekande. Det er sikkert noget, du kan finde et interessant udvalg af, hvis du besøger en antik shop.

Det kan også være, at du kan søge efter det på nettet. Her kan du i hvert fald være sikker på, at du bliver præsenteret for et stort udvalg. Ulempen er naturligvis, at du ikke kan se kanden i virkeligheden. I dag er det dog heldigvis blevet nemt at sende produkter tilbage, så det kan sagtens lade sig gøre.

 

Overvej størrelsen

Det kan også være fornuftigt at overveje, hvor stor en mælkekande, du gerne vil have. Hvis der sidder mange med ved bordet, så skal alle jo også helst have fyldt deres skål op, uden at du skal fylde kanden op undervejs. Det er naturligvis også en mulighed, at du simpelthen vælger at købe to mælkekander. Så kan der stå en i hver ende af bordet, og så skal man heller ikke vente på, at den bliver sendt rundt.

 

Overvej udseendet

Du skal naturligvis også tænke over, hvordan du gerne vil have, at din mælkekande ser ud. Det kan være, at du slet ikke ved det endnu. Så kan du hurtigt google nogle billeder for at se, hvilke forskellige varianter der er på markedet. Så kan det være, at du bliver mere klar over, hvad der passer til din personlige smag. Det kan endda være, at du ender med at finde din nye mælkekande, når du allerede er ude for at kigge efter en.

 

Derfor skal du shoppe på nettet – Tre af de bedste argumenter for at du skal gøre det

Her på mælkekande.dk elsker vi nethandel – og her får du vores 3 bedste grunde til at købe mælkekander online.

Der er levering af varerne til hjemmet

Hvis du har købt din mælkekande i en butik har du et lille problem – mælkekanden skal også slæbes med hjem. Måske er det intet problem for dig, men hvis du laver mange indkøb kan det hurtigt blive irriterende. Sådan er det ikke hvis du køber online.

Her kommer fragtmanden forbi og sætter den foran døren – nemt og uproblematisk. Mange shops har endda gratis levering af mælkekander, og så koster det dig ikke en krone.

Udvidede muligheder for returnering

Når du køber din mælkekande på nettet er du faktisk meget bedre stillet end du er hvis du køber den i en fysisk butik. Du har krav på 14 dages returret ifølge loven – det har du (til manges store overraskelse) ikke når du handler i en fysisk butik. Du kan prøve varen og stadig sende den retur, igen til forskel fra butikkerne.

Den eneste ulempe er faktisk at du selv skal betale returportoen.

Ingen kø

En af de absolut værste ting ved at handle i fysiske butikker er det at stå i kø. Man tror ikke det er muligt, men på en eller anden måde formår butikkerne aldrig at have det rigtige antal mennesker i kassen – hvis du har prøvet at stå bagerst i en 20 mand lang kø til én kasse, mens de 3 andre kasser var lukkede ved du præcis hvad jeg mener.

Sådan er det ikke når du køber mælkekander på nettet -her er der ingen kø.

Et godt link

Vi håber du kunne lide mælkekande.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side tallerkenrække.dk, den vil du sikkert synes om.

Måske kan du også lide:

Her på Mælkekande.dk skriver vi ikke kun om Mælkekande – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: