Mælkekande.dk: Find blandt 210 Produkter | 3 Kategorier | 34 Brands | 31 Forhandlere

Bedste Lyngby Porcelæn Mælkekande: Se top 2

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Mælkekande.dk, det helt rigtige sted at finde Lyngby Porcelæn mælkekander. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Lyngby Porcelæn mælkekander

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Lyngby Porcelæn mælkekander | ✅ Mælkekande-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color mælkekande, blå Spar op til 5,13 % 1: Lyngby Porcelæn Rhombe Color mælkekande, blå
  • Smuk og elegant mælkekande
  • Kapacitet på 39 cl
  • Glaseret porcelæn med blank finish
  • Ideel til private og professionelle brug
  • Tilføjer et ekstra touch af stil
  185,- hos KitchenOne.dk Billigste pris af 4 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Lyngby Porcelæn mælkekander

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Lyngby Porcelæn mælkekander som du kan finde lige nu.

  1: Lyngby Porcelæn Rhombe Color mælkekande, blå

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color mælkekande, blå

  Hvorfor vælge Lyngby Porcelæn Rhombe Color mælkekande, blå?

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Mælkekande 39 cl - Blå er en smuk og elegant mælkekande, der vil være en perfekt tilføjelse til din borddækning. Denne dekorative mælkekande er en del af Rhombe-serien og kommer i en smuk blå farve. Kanden er lavet af glaseret porcelæn og har en kapacitet på 39 cl. Kanden har den perfekte størrelse og form til servering af mælk til kaffe eller te.

  Rhombe mælkekanden har en smuk buet form, og den klassiske tud gør den let at hælde af. Kombiner kanden med seriens andre farverige porcelænsprodukter for at skabe en smuk og personlig borddækning, når du får gæster til eftermiddagskaffe. Mælkekanden er naturligvis også udsmykket med det ikoniske rombemønster, som stammer fra Lyngby Porcelæns arkiver.

  Kanden er meget holdbar og er lavet af høj kvalitet porcelæn, der er glaseret for at give den en smuk og blank finish. Det gør det også let at rengøre og vedligeholde. Kanden er ideel til både private og professionelle brug og er en perfekt gave til en ven eller et familiemedlem.

  Lyngby Porcelæn Rhombe Color - Mælkekande 39 cl - Blå er en elegant og farverig mælkekande, der vil tilføre din borddækning et ekstra touch af stil og elegance. Kanden vil helt sikkert imponere dine gæster og være en god investering i mange år fremover.

  Rhombe Color flødekande/ mælkekande 39 cl. Rhombe mønsteret stammer helt tilbage fra 1961 og er genfundet i Lyngby Porcelæns arkiver. Det håndlavede stel har fået mønsteret overført som relief. Med farverne har Rhombe Color stellet fået et helt nyt designmæssigt element der giver et farvespil der lader dig bruge stellet til både hverdag og fest. De farvede dele passer samtidigt utroligt flot sammen med hvidt stel.

  2: Lyngby Porcelæn Rhombe kande 39 cl

  Hvorfor vælge Lyngby Porcelæn Rhombe kande 39 cl?

  Lyngby Porcelæn Rhombe mælkekande/ kande 39 cl. Rhombe serien er et klassisk stel der tager en fin nyfortolkning af det velkendte Rhombe mønster. Serien dækker over alt det du skal bruge for at dække et overdådigt middagsbord og de skønne enkelt dele kan også spille hver deres rolle i forskønnelse af hverdagen. Rhombe mønsteret er hentet fra Lyngby Porcelæns store designarkiv. 2 års brudgaranti Tåler opvaskemaskine Lyngby Porcelæn Rhombe hvid

  Andre mærker af mælkekander

  På vores liste her har vi samlet de Lyngby Porcelæn bedste mælkekander på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige mælkekande til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top